Politică de retur

Dreptul de retragere din Contract

Conform prevederilor legale, atunci când cumpărați de pe site-ul www.skinopharam.ro, vă puteți retrage din Contract în termen de 14 zile de la livrarea produselor fără a furniza un motiv.

Pentru a vă exercita acest drept, trebuie să ne comunicați decizia dumneavoastră în termen de 14 zile de la primirea produselor la următoarele date de contact:

· SKINO PHARM S.R.L., str. Trandafirilor, nr. 7, sat Tătărani, com. Bărcănești, jud. Prahova.

· Adresa de email: hello@skinopharm.ro.

· Număr de telefon: 0319552 (luni – vineri 9:00 – 17:00).

Când vă retrageți din Contract, vă vom rambursa costul de achiziție al produselor și costurile de livrare în termen de 14 zile de la data retragerii. Cu toate acestea, menționăm că vom returna banii după returnarea produselor. În scopul rambursării sumei, vom folosi aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o pentru a plăti costul produselor și serviciilor, cu excepția cazului în care vom conveni altfel ulterior. La exercitarea acestui drept, trebuie să trimiteți produsele imediat, dar nu mai târziu de 14 zile de la data retragerii, la următoarea adresă:

· SKINO PHARM S.R.L, str. Trandafirilor, nr. 7, sat Tătărani, com. Bărcănești, jud. Prahova.

Vă rugăm să rețineți că toate costurile asociate returnării produselor vor fi suportate de dvs. Este foarte important să rețineți că sunteți responsabili pentru orice scădere a valorii produselor.

Dreptul de retragere din contract nu se aplică în următoarele situații:

– Produsele sunt realizate conform cerințelor dumneavoastră;

– Dacă ați deschis ambalajul produselor cosmetice și/sau al altor produse care vin în contact direct cu pielea, părul sau scalpul.